Veggerby Jagtforening

Veggerby jagtforening er en meget aktiv forening, som har meget at byde på. I foreningen dyrker vi vores hobby, som er jagt, men vi bestræber os samtidig på, at vi som led i vores hobby også skal uddanne os til at blive bedre jægere.

Derfor tilbyder vi udover jagt en række aktiviteter som:

  • flugtskydning
  • riffelskydning
  • hundetræning
  • foredrag.

Disse har til formål at gøre os endnu bedre til det, vi går og laver. Vi bestræber os også på at udbrede viden om, hvordan man passer og plejer sit terræn samt udsætter fugle, således at den enkelte kan forbedre levevilkårene for vildtet i lokalområdet.

Jagt er selvfølgelig vigtigt for vores forening. Derfor har vi et jagtudvalg, der sørger for at vores medlemmer får muligheden for at komme på mange forskellige typer jagt igennem jagtsæsonen. Vi kan ud over efterårsjagt tilbyde andejagt, rævejagt, gåsejagt osv. Dette gør at foreningen også tager hånd om dem, der ikke selv har noget jagt.

Vores forening samarbejder med hhv. Støvring og Suldrup jagtforeninger om en ungdomsafdeling. Denne afdeling tilbyder spændende arrangementer for nye jægere, og giver dens medlemmer lov til at deltage i alle tre foreningers arrangementer.

Det er også i samarbejde med Støvrings og Suldrups jagtforening, vi har en flugtskydningsbane i Støvring. Banen er en moderne flugtskydningsbane med et højt aktivitetsniveau.

Veggerby jagtforening har pt. 250. medlemmer. Selvom vi er en lokal forening, har vi medlemmer fra næsten hele Jylland. Vi tror på konceptet at kunne tilbyde et bredt sortiment af jagtrelaterede muligheder!

Du kan se vores aktiviteter i kalenderen eller på jægerforbundets hjemmeside.